Piri Reis İlkokulu
Hocacihan Hacılar Mah. Şemdiller Sok. No 19 Selçuklu/KONYA

VİZYON

Eğitim öğretimde izlediği yöntem ve yaklaşımlarla farklılık yaratarak kendini ispatlayan, paydaşlarının tümünün katılımı ile sürekli biçimde gelişerek başarısını yükselten, örnek ve lider bir kurum olabilmek.

MİSYON

MİSYONUMUZ Modern ve çağdaş bir eğitim öğretim ortamı içerisinde; araştıran, derleyen, deneyerek düşünen, analiz ve sentez yaparak doğru bilgiye ve çözüme ulaşabilen , bu yönüyle geleceği planlayarak milletimizi çocuklarımızı çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma azim, karar ve yeteneğine sahip nesiller yetiştirebilmek için bulunuyoruz.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim

Doğalgaz-Kalorifer

Her sene okul servisleri olur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Yolu Üstünde. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi yeni binaya yürüme mesafesindedir.

Hocacihan Mahallesi Şemdiller Sokak No:19

Proje Çalışmaları

Geri Dönüştür Hayatı Bölüştür. - Dünyamı Aydınlatan Pencerem Olur Musun? - Güvenli Okul Güvenli Gelecek. - Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Gelecek. - Maketini Yap Gelecek Senin Elinde Şekillensin. - Benim Kahramanım Öğretmenim - Okuyarak Büyüyen Çocuklar İçin Kitap Kumbaram - Yazar Buluşmaları - İ Z C İ Projesi